Meny Lukk

Vi er på facebook!

I går hadde Trond, Frode, Andreas, Alexander og Torstein sitt første styremøte! En av tingene som ble bestemt, var at vi lager en facebookside i tillegg til websidene. Denne finner du på: https://www.facebook.com/veteraner.askoy/

Slik håper vi å nå ut til flest mulig veteraner som er bosatt på, eller har tilhørighet til Askøy. Vi ønsker å engasjere og forhåpentligvis også få flest mulig med på aktivitetene våre, og arbeidet vårt. Lik og del! 😉

Det ble også bestemt at vi sender representanter til veterankurs den 18. september i regi av Bergen Kommune og RVTS (Ressurssenter om vald, traumatisk stress og sjølvmordsførebygging)

Kurset omhandler – ivaretakelse av personell og deres familie etter internasjonal tjeneste. Kurset fokuserer på tilrettelegger for hjelpetiltak fra kommune og det sivile hjelpeapparat, med særlig vektlegging av rollen som veterankontakt i kommune eller arbeidsplass.

Økonomi og søknadsskriving er også viktig. Og Askøy kommune skal ha kurs i tilskuddssportalen den 2. september. Vi prøver å sende 2-3 kloke hoder også til dette.

Fra venstre: Trond, Frode, Andreas, Alexander og Torstein.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.