Meny Lukk

Vi er i gang!

13.06.2019 kl. 18:00 Ble Veteraner Askøy formelt stiftet (bilde). Stifterne valgte leder, og overlot til styret å organisere seg selv. Så vi må vente til etter det første styremøtet er avholdt før vi vet endelig styreoppsett.

Glad gjeng ferdig med stiftelsesmøtet.

Leder: Torstein Olsen
Styrerepresentanter/vara: 
Eivind Svellingen.
Aleksander Skogen.
Andreas Waardal.
Henning Amundsen.
Frode Larsen.
Trond Pedersen.

I den første tiden er det praktiske ting omkring det å starte en forening som vil ta opp mesteparten av tiden. Slik som organisasjonsnummer og bankkonto, må på plass før en kan begynne å søke midler. Så det har høyeste prioritering.

Ikke alle veteraner har facebook, så det ble bestemt at vi skulle forsøke å nå ut til flest mulig ved også å bruke nettsider i tillegg til facebook. Vi kommer også til å opprette en side på facebook, og bruke gruppen vi allerede har brukt en stund.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *